Followers

Sep 7, 2008

Malasan

selama ni aku post menda pelik2 je.kalo korang bkn kwn skelas aku mmg x faham la.so kali ni aku post menda yg 'normal' sket. :D

uhmm skang tgh trail eh trial.bunyi nye mcm penting kan kan.
tp tu lah, mls tol nak study.dulu bajet je lagi sbulan nak trial nk study gile2.
ahahaha, pastu sminggu sblom trial pon hampeh..last2 sehari sblom jugak la aku study.
attitude yang aku amalkan selama aku bersekolah hampir 12 tahun. ;pp

anyway, aku harap sgt kalo sifat mls yg da jd darah daging aku ni bole berubah jd sifat yg rajin sket..kena mandi bunga la kot. :DD

okeh, Good Luck in Trial & SPM to all JESS F5.

2 comments:

Muhafis said...

malasan kamoo.. hehe

LUT said...

suda smesteynya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails