Followers

Jul 31, 2009

Kacau Silau

ergh utp ni mmg nak kene tol ar
pengumuman x smpai ke tinger aku yg comel ni bhw:

UTP ditutup pd kol 3 ptg,
sapa xkua sblom tu mmg xleh kua da sminggu, mereput la ko dlm utp tu
gtau la awal2 kene tutup. grr

ergh imagine, suma rakyat utp nak brambas kol 3,
x ke havoc namanya, bas full, tren full, flight full (tah..lalala)

bas ke kl dkat area aku da full, so aku g nek kat gopeng
bas kol 8...malam, oleh sebab kerana because jalan jem(org balik keje) + accident + roadblock = delayyy, nub host! so smpi la kol 11.30
lrt n ktm da xda..haizzz puduraya hotel la jwbnya..
RM128 hengget, ade hotel murah kat lua tp mls ah, nti ada prostitute dtg bilik
bahaya2. HIV. kih3

skang aku kat puduraya hotel ar ni, guna wireless KL. cam bes gak laju
tp limited usage..haizz
xpe la janji ada..gersang aku nk online, tenet utp down ari jumaat. aaaaa
dah ar, nk bekfes. adios~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails