Followers

Jan 8, 2010

Krisis di UTP

ada beberapa krisis kat UTP ni yg membuatkan aku tak brape masyuk duk kat hutan Toronto ni:

  • Krisis makanan
bile dak-dak undergrad or senang cite, kebanyakan drp pelajar UTP ni sdg bercuti, maka cafe2 suma ditutup. whatta f? da la dlm hutan, cafe x bukak plak :| yg xda transport nk g mkn camana? aduih UTP2..

  • Krisis aweks
di sebabkan nama uni ni UTP or secara ringkasnye Universiti Teknologi Petronas, maka x ramai perempuan/aweks yg masuk kat sini. yelah, awek + engineer cam xbape kene sgt. hmm asal ek?
Bilangan awek yg terhad menyebabkan persaingan hebat antara pelajar2 lelaki. Kebanyakan or boleh dikatakan SEMUA awek yg bertaraf 4 bintang ke atas sudah disebat, dirotan dll. Baru foundation aku da putus semangat da..huaaaa

  • Krisis internet
internet kat sini dgn chipsmore tak byk beza, kategori je kot lain. Dan yg plg best bile pegi library pon tenet takda or slow mcm menatang haram tu, makan tito! hua3. time rilek-rilek ada lak tenet, tp bila time nk wat keje msti takda tenet. pelik2 je. kat bilik aku ada tenet tp kat bilik sebelah takda tenet :| kesian kat ismat takleh nak chat ngan buah hati die. :D

  • Krisis assignment/presentation/etc
coursework English aku rendah, emm takda la rendah sgt tp asal rendah? suma keja ak da bwat, presentation suma essay apajadah suma aku dah buat tp still?? haihz kecewa. Ada lecturer ni amanah kerja sangat, semua benda nak di'evaluate'. Lepak ah, takyah la nak tacing sangat, kasi je la fullmark :D setakat 5% tu hak ala..

setakat ni tu je la kot krisis-krisis yg ada, adios.

ps: jarang betol aku update blog :D

1 comment:

Anonymous said...

adoii bang,
aim yang 4 bintang ke atas je ker??
high taste nampak!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails