Followers

Mar 27, 2010

Kosong

Kadang -kadang terasa hidup ni kosong walopon macam-macam aktiviti dibuat hari-hari. Wah tiga kata ganda. Nape ek? Nak kata hidup ni satu ujian tu memang la. Pernah tak korang tido lambat pastu korang bangun je dah petang. Takpon dah malam balik =_=" Mesti bangun je rasa

"Wtf la aku buat arini..."

Setiap hari aku rasa emo taktau la apahal. Sistem bendera merah rosak kot. Haizz. Well pagi tadi dapat msg yang..ish best2, haha macam best sangat je. Tapi dah lama tak dapat msg camtu. Rindu plak :P

Overall emotion aku sekarang sangat neutral. Tak gembira tak sedih. Wah cane tu? Ekeke.


ps: ade org dah block fb aku, blog die di'private'kan. kalo ko bace ni leh cite sket nape? huehue

2 comments:

MNS said...

bapak boring idup kalau bangon2 je dah malam balik. xde guna idup, siyes. haha

penyakit emo ko dah berjangkit la lut.. dah tersebar ke blok sebelah.. haizzz

LUT said...

bukan ak la nasih, org len. ak bgun tghari je :D

eh da berjangkit ek? hahaha bagus2, nati aku wat group

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails