Followers

May 4, 2010

Final Grande

Examination Haell.

Salam,
Pfft. Final exam semakin dekat. 10, 12 dan 14 Mei aku akan menduduki pepepeperiksaan yang terakhir untuk Foundation. Huhee. Lepas tu aku akan cuti selama dua bulan. DUA BULAN. Ok bunyi macam best tapi aku tau aku akan bosan. Tapi tak kesah la, janji tak payah sentuh buku. :D

Dah nak masuk Undergraduate woo, rasa tua plak. Haha. Mintak-mintak la tak susah. Or at least, tak banyak kelas, especially kelas petang-petang. Wth la kelas petang-petang. Tu time orang tido/main/lepak.

Tadi aku kol mak aku, nak suh ayah aku pikap bila dah abes exam nanti. Sebenarnya nak kol ayah tapi ayah guna Celcom. Saving2. Haha.

Dah ah, merapu je. Adios. Eh btw, wish me luck!

2 comments:

Mr Kamikaze said...

Good luck 4 your exam...

LUT said...

thnx bro :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails