Followers

Jul 26, 2010

Bawah Graduasi

Salam,

Aku secara rasminya menjadi pelajar Undergrad/UG. Bunyi macam gempak je en. Tapi bunyi gempak tak cukup untuk mengubat hati lara akibat daripada jadual kelas yang tak masuk dek akai.

Isnin, hari first. Kelas 8am-2pm non-stop. Langsung takda gap, rehat atau yang sewaktu dengannya. Penat toksah cite, nasib baik kelas tak jauh sangat. Tak dekat dan tak jauh. Ada member aku kene kelas ujung sana, pastu kene ujung sini, pastu ujung sana balik. Zzz.

Ramai jugak wat post pasal UG. Yelah, ianya merupakan perubahan yang besar. Lepas ni 2nd year, 3rd year. Lagi taiko bunyi nye. Intern la ape jadah sume. Ketar bulu kaki aku dengar term-term ni. Rasa cam berat je. Isk3.

Tapi takpalah. Hidup tanpa dugaan, bukan hidup namanya. K lah mau tido, ada kelas pulak kol 12. Adios :3


15 comments:

cKyN WaN said...

biasala tu kan....
orang slalu cakap nanti bile dah masuk alam kerja mula la rindu nak balik sekolah balik hehe

ape2 pun good luck! best woo belajar hahaha *menipu

cKyN WaN said...

oh tambahan, saya jugak bergelar pelajar :D

LUT said...

thnx :)

em pelajar kat mana?

ainna emira said...

sume tension kot baru masuk UG. hehek. :P

ainna emira said...

sume tension kot baru masuk UG. hehek. :P

ainna emira said...

sume tension kot baru masuk UG. hehek. :P

cKyN WaN said...

skang 4th year kat jepun. lagi 8 bulan balik msia, insyaAllah.yeay!

aqinara said...

klas kul 8am-2pm ye..
cian pipi...
qiqi klas kul 8.30am-4.30pm non-stop (:

cKyN WaN said...

jap,
nonstop tu maksudnye xde gap langsung ke like 10 mins or 15mins

masa 1stngan 2nd year dulu kelas slalunya 5 ketul start @ 845am - 6pm
tapi between classes tu ade la gap 15mins.

LUT said...

@ainna

takda la tension mana. tension gile sket je. ahahah

LUT said...

@qiqi

hehe qiqi x zohor/ mkn tghari ke?

LUT said...

@cKyN WaN

oo kat jepun, wat kos ape?

em non-stop xda gap langsung la. not even 0.1 minutes. :)

cKyN WaN said...

amek EE

gile lah kalo xde gap langsung!!

huuiihhhh, dasyat2..bdak2 utp kan terer2 n stamina kuat.sbb tu kot xde gap haha pepandai je. ya ampuunnnn =P

LUT said...

haha, kalo sejuk cam kt cameron highland tu xpe gak. ni masok kelas peluh2. seb bek ada transport. kalo xda?

wuuuu

cKyN WaN said...

haha biase la tu kan, nama pun belajar hihi

kat sini pun ngah panas skang. satu hari boleh cecah 33 suhunya. panaihhhh
dah la panas kering. sabor aje la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails