Followers

Feb 22, 2009

Aku Mimpi Pudge the Butcher..

aku mmpi ala2 narnia camtu,

tapi lain sikit..hmm

aku satu team ngan midget, adeh.

tapi ade satu Princess, x midget plak. mcm snow white, 

kitorg ni kire rebellion la mcm cite narnia tu, haa.

then, aku ngan Puteri ni g carik batu, batu apa tatau...tp bole keluarkan cahaya.

omaakkk fantasi betol. balik2 je tgk suma midget da kene tangkap ngan team manusia,

kan mcm narnia aku ckp degil betol lahhhh.

Pastu puteri tu guna la batu tuk selamatkan midget2 tu...

POOF! apa efek aku tatau, xda efek papa pon. hmmm

aku un g la carik mana midget ni di kurung,

carik pny carik, ada kat bilik air rupanya.. = ="

bilik air yang besar la yg byk jamban tu..hina betol tempat kene kurung.

aku un masuk la lam tu, tp kene shoot ngan arrow, kene satu.

arrow tu leh swing bai, ergh

kuang asam tol. tp x sakit.. = ="

masuk lam tu, ttbe ade cam knight tgh ngendap kat lua.

pastu salah satu midget perasan dan tibai knight tu,

aku un suport la. ngeahaha.

ha part yg xleh bla, byk gila Pudge dtg!

lam sepuluh camtu. erghh . x kenal Pudge?

Pudge yg sbelah kanan tu, haha ngeri x?

da la xde weapon, men lari2...

tp ade cam bola keluli yg tuk lontar perluru tu,

ape lagi balingg aa, xde efek sgt. kuang asam.

lari2 tu aku jmpe lembing, lembing ni pon da cam nak patah,

tapi layan je la.. 

aku cucuk muke Pudge! tembus! ahahah

1 down, tehee~

yg magic nye naruto & sasuke pon ada... = ="

mmg magic la, wa ckp lu.

midget2 lain pon gado gak a, tah ape caraderang aku x pasti.

pastu ade seko pudge ni leh kire boss la. duk melepak kat sinki.

gelak2 lak die. erghh.

aku serang a, cucuk kene muke die, tp x tembus, luke sikit je,

omakk kuat nye. pastu die grab spear aku, sikit lagi mau patah,

naruto dtg tlg, cucuk muke die. so terlepas la spear tu. 

aku un cucuk lg skali kali ni dari tepi plak,

POOF! tembuss, mancut2 darah. haha bangga skejap aku.

pastu terbangun tido. tgk katil, mmg mcm baru lepas gado la. 

ahaha,

6 comments:

PencetusIrama said...

giler rare mimpi kau...
siap ada rusuhan lagi...
kesian midget2 tu..
hisk2.

aqinara said...

pelik penuh fantasi nye mmp...
aha..

Amir Auxin said...

ahahaha
adoi la lawak la mimpi ko ni
gelak2 aku
:))

LUT said...

huhu, mmg rare mmp ni.

epol said...

fresh meat!! hahaha

Aiman Toreq said...

hahahahahahahah.....

phantom lancer ada?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails