Followers

Feb 9, 2009

Perjalanananana

agak bosan lah
actually balik kg dulu 2 malam pastu baru gi klantan 2 malam..
pastu baru blik kg smule MySpace

DI KELANTAN

xde ape yg menarik pon kat klantan
jalan2 kat KB Mall beli baju shelai pastu makan
eh makan dulu kot, lupe.MySpace
tmpt mkn tu ade tingkap ngadap jalan raya simpang empat
ade org kurang siuman dekat tgh2 simpang empat tu
lagak sperti polis trafic
tapi die duk depa je tgn die..agak lama la

aih xda kamera mase tu kalo x aku amek gmba
kalo gune phone aku nescaya x nampak pape
then, ade polis trafic dtg, yg real.
org kurg siuman tu pon lari terkedek2 ke arah polis tu,
polis tu sound la beliau "oi bodoh ape ko bwat?!"MySpace
yeap bajet aku dgr la, pny la dr jauh aku tgk
ahaha :D
pastu org kurg siuman tu pon blah mcm xde pape
hmm sian die cite2 nk jadi polis trafic x kesampaian.

kedai2 da start tutup, tah cam awal plak tutup.
tp tgk jam da kol 10
terkial2 jgak carik tmpat parking ketaMySpace
lupa da..first time g ctu.
at last jmpe jgak pastu blah

huh boring kan.

last day nak balik..makan kat hotel,
kol 9
banyak aku mkn habes kuew tiaw aku sapu
berserta nasi goreng & ayam goreng
suma goreng2, layan~
kenyang gilos

pastu otw balik kg semule tu, g mkn lg
majlis mende tah, senanye tuk org seangkatan ayah aku je
tp aku & mak aku nyebok, ngeahaha
sour plum chicken amat lazat. kenyang gilos lagi skali.
adoi.MySpace

pastu balik la ke kg..

DI KAMPUNG, TERENGGANU

yeah gi kebon,
aku nyer dressing mmg mcm petani tradisi la wa ckp lu
aku g ngan ayah aku je,
nek moto, helmet pon 'lawa'..
ikut hati mmg xnak gi
tp ada upah ma..so aku folo laMySpace
ngeh3
skali gi RM50
dua kali gi? hahaha
mentekedarah tol.

kat kg aku blaja masak nasik goreng,
gile sedap aku bwatMySpace
ahaha puji diri sndri
dua kali aku masak nasik goreng
yang 2nd x sdap sgt cos xde ikan tuk dicampor bersama nasik tersebut.MySpace

and, aku try wat sotong bakar,
bwat sndri woo rempah..
x sdap sgt..adeh <_< kelua ngan kazen gi round2 bandar,
seyes shit tatau nak gi mana
round2 je la sampai bontot aku un panas
nak g CC x bkk plak (nak check yang UPU tu)
g Mydin, tawaf seround pastu
balik singgah jap kat CC berdekatan kg aku MySpace
wat penat je gi jauh2 sempat gak la aku reply komen sedas dua

POOF!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails