Followers

Feb 18, 2009

Tag from peluk-cium [xoxo] :D

Assalamualaikum & Salamat Sujahtora

di sini, saya xmau bercakap panjang

saya mendapat tag dr cik XOXO (suke peluk cium la tu)

first time dpt tag nih, ahaha thnx xoxo

xbape nak fhm sgt konsep tag nih...hmmm

layan~



TANDA-TANDA

i, Tanda2 kamu bad mood??
#  maka 'nama menatang' tersebut aku ku sebut berulang-ulang kali
MySpace

ii, Tanda2 kamu marah??
#  maka organ 'tersebut' akan ku sebut2..

iii, Tanda2 kamu sinting??

# sinting ni natang gape? mcm sengugut ke?

iv, Tanda2 kamu malu??

# sengih mcm siput

MySpace


v, Tanda2 kamu sedang cemburu??
#  wat muka emo, ayat2 yg  ringkas. kerana kalo cemburu nescaya mood aku akan ilang .
MySpace


vi, Tanda2 kamu sedang sedih??
#  x salah lelaki menangis..
MySpace


vii, Tanda2 kamu tengah gumbira??

#  HUGGG~~~ ahahahah
MySpace
APA


i, Apa warna baju kamu pakai sekarang ini??
# x pakai baju...


ii, Apakah kamu termasuk orang yang suka shopping??
# xleh nak termasuk sbb lom termasuk lam golongan byk duit..


iii, Apakah kamu percaya love at first sight??
#  X, besenye sight ke-8 atau ke-12.


iv, Apakah yang ingin kamu lakukan sekarang??
# donlot kenshin, chat, blogging


v, Apa rasa di hati kamu saat ini??
# rasa fenat, baru balik blaja kete kot..


BILA

i, Bila kali pertama kamu dilahirkan ke dunia??
# 19 June  91


ii, Bila saat terindah dalam hidup kamu?
# malam pertama~ bole kira malam terindah la.
MySpace


iii, Bila kali terakhir di marahi ibubapa??
#  x ingt, selalunye aku yg bebel kat mak, ahahaha
MySpace

iv, Bila kali terakhir ehem ehem ehem???
# amendeee???  pagi td kot.
MySpace

v, Bila kamu akan married??

# bila cukup fulus serta kupang


BAGAIMANA

i, Bagaimana jika ada orang yang buat kamu sakit hati??
# dah terbiasa...kalo overdose aku serang balik
MySpaceMySpace

ii, Bagaimana kalau ada orang cakap kamu lawa/hensem??
# penipuuuuu!!!!
MySpace

iii, Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu??

# sedey la xkan hepi kot. aku debik gak kang.

iv, Bagaimana jika ada orang yang tidak suka sama kamu??

#  isk apa salah aku..


v, Bagaimana kalau ketika kamu bangun, kamu dikelilingi api??
# jerit, "OMAKKKK APIII LAAA!!!" xpon kol 999 "elo 999. di sini, sy inging melaporkang ade kes kebakarang blaku.."


vi, Bagaimana jika kamu keseorangan??
# suka suka, tp lg suka berdua-duaan..

I'm Going To TAG

amir, syuk, rahman

5 comments:

Amir Auxin said...

wey
bole terangkan aku konsep Tag ni?
:o

A!ZAT X~JESS 08 said...

tagged? heck?

A!ZAT X~JESS 08 said...

tag team ker?

PencetusIrama said...

aku tau pasal tagged ni...
tapi...

= ="

xpernah dengar solan camni...
hisk2.

여자 이니까® ☂[x]O[x]O☂ said...

adeii, lawa2 nm aku XOXO engko kt pula peluk cium..
isk3
nnt ada pla yg slh fhm..hohoho ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails