Followers

Feb 26, 2010

Random Emotion

  • First, aku nak luahkan kekecewaan aku terhadap Quiz Calculus 2. Seyes hancus. Nyesal tak study, tapi nyesal kendian takdak gunanya. So redha je lah, banyak mana aku usaha banyak tu la aku dapat. Just berharap score tak rendah sangat je :(

  • Second, aku dah fobia untuk jatuh cinta. (haaa sengih kau baca ni) ye lah kan, takot pisang berbuah 3 kali. Ye bukan saje-saje tulis 3. Dah memang 3 kali. Faq! Maybe aku just kawan la dengan die. Die pon macam tak minat je ngan aku. Kene faham bahasa isyarat yang die kasik. Huehue.

  • Third, aku rasa nak gelak, rasa kesian pon ada dekat mamat tuh. Oo dulu bukan main lagi, sekarang? Aku hanya mampu tersengih. Dah macam tengok cite komedi. Haizz. Takpe lah aku tak gelak, sengih je. Aku tak sekejam kau nak gelak-gelak. Masih ada common sense.

  • Kepada si die, harap kita boleh jadi kawan baik semula. Macam dulu. Tak seronok lah kalau tak men msg ngan u. Kalau i ada sakit kan hati u tolong bagitau, i tau u suke pendam-pendam. Sama macam i jugak :)


ps: emmm :|

5 comments:

OshKosh BgOsh said...

ye ke bunyi macam aku je lut..
selaen dat girl ko ada minat ppuan lain ker??ker ko mmg kaki perempuan?

OshKosh BgOsh said...

i hope u can appear my comment

LUT said...

haha soklan yg bagos,
emm aku ske kwn ngan pompuan.. tu kire kaki pompuan gak ke? suke hati lah nak anggap cmana..

asek bergaul ngan lelaki je, lama2 bosan jugak. dah naluri kelakian ak kuat nak wat cane. huehue :P

OshKosh BgOsh said...

tp selera kau lebih ke arah fqa kan haha kalau x.xkan ko sangup keluar pkataan syg..ke kau mmg mudah keluar pkataan syg kat mn2 ppuan?hahahaha..
nak usha lagi ker??

LUT said...

selera aku lebih ke arah fqa? adoi jgn la wat lawak plak.. mcm tny selera aku sate atau ayam kfc. :|

dah aku syg aku ckp syg la, xkan nk ckp benci pulak :|

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails