Followers

Feb 15, 2010

Nasibku Yang Malang

Kesian budak ni.

Malam itu, selepas aku membeli seutas McD Double Prosperity Beef, aku berjalan ke arah bas Adik-Beradik yang sedang menunggu penumpang. Mak aku yang comel & kakak aku juga ada di situ. Hanya aku & kakak aku yang nak naik bas tu, mak aku saje teman. Lepak-lepak tepi bas sebelum bas berambus.

Lepak punya lepak, tibe-tibe aku merasakan ada cecair suam-suam kuku tercalit kat rmbut & leher aku. Dengan berfikiran negatifnye aku fikir ni mesti tahik burung. Ternyata tepat sekali dugaanku. Mahu saje aku meluahkan perkataan ef you see kay di situ. Tapi mak aku ada kat situ, takbaik takbaik.

Yang aku sedihnye, dalam banyak-banyak koordinasi-koordinasi yang ada kat stesen bas tersebut, koordinasi tempat aku berdiri jugak la burung tersebut ingin melepaskan tembakan rambang. Peratusan kene berak ngan burung mungkin hanya 0.01% seumur hidup. Tapi masuk ni dua kali da kena.

Aduhai arjuna malang. Huhu :P


2 comments:

ıɯɥɐɟ uɐsɥı said...

burung tu stim tgk ko duh..

Mr. Vetalocoz said...

hakhakhak...sabar bro...ada 'ong' la tu..hahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails