Followers

Apr 10, 2010

Masa Lalu Yang Tertinggal

salam,
lama tak update, nak update ape pon tak tau. ni pon aku takda idea, just tulis apa yang terlintas di jejantas fikiranku. ceyy.

well, last thursday we had our calculus quiz. integration. ok suma soalan aku lupe letak +C. best best. nasib bek ramai gak yang lupe. :D

emm, aritu dapat news yang nenek sebelah mak aku dah kembali ke Rahmatullah. pukul 3 pagi. sebab kencing manis kot. last jumpe bile ek... iskkkk T_T tak pernah melawat time die saket.. wuu sory nekk :(

lagi berapa minggu je trimester 3 nak habes. bermaksud final exam da dekat. bermaksud cuti da dekat. seram jugak sefulus dua. al maklumla tak start-start lagi study. asek start motor gi makan roti ngan kuali gali(cane eja doe?) kat salam corner je.

insyaAllah, kalo Habib hensem, gerak balik hari khames petang..kalo kurang hensem balik ari jumaat ar kot. Em em. Lama gak la tak balik. lama ke? aku rasa lama gak la. :<>

ps: tengah hangover...baju tak basuh, bilik tak kemas, esainmen tak buat. :| chow

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails