Followers

Apr 16, 2010

Seronok

salam,

Well, beberapa hari yang lepas dan hari-hari akan datang antara hari-hari di mana kita katakan sebagai hari-hari kita berada di atas roda. Orang kata hidup macam roda, kiranya aku tengah kat atas la ni. Huh tak pandai tol nak terangkan.

Mula dengan hari khamis, hari terakhir aku kat UTP setelah sebulan tak balik jenguk mak ayah, ceyyy dan-dan je. Padahal nak enjoy. Takpe la pakej sekali la. Huehue. Hari Khamis, pukul 5 petang Melayu, aku, Habib, Bull, Peto, & Faris berangkat ke KL. Bes bes bes :D Sampai pukol 8. Solat. Singgah KFC sat, pekene cheesy wedges. Nyum3. Then, berangkat pulang naik KTM.

Masa tunggu tren yang asek delay, haiz, aku msg la seseorang nak hilangkan bosan selepas beberapa ketika usha amoi. Hahaha. Msg punya msg baru aku tau die pon balik UKM jugak. Terkesima gak aku sekejap. Tahu-tahu naik sama tren. Haha giler la takdir ni. Dramatic2. I loike. Pastu, ... malas la nak cite. Bahaya. Lalala~

Sampai rumah, dota la ape lagi. Tido around pukol 3 pagi. Actually Zue ajak breakfirst tapi dah tido pukol 3 impossible la nak bangun pagi. Haha sory la. Tak mampu nak bangun.. But then petang tadi ajak Alamanda pulak. Tapi terbaca status die, die gerak ngan member die. So malas la nak gi. Huehue.

Then tadi, baru tadi, macam biasa. McD dengan... orang tersayang. Haha yo-yo-on je. Haiz susah la banyak musuh ni. Nama-nama kene censored. Hahaha. K lah nak dota sats. Toodles~


2 comments:

nasih said...

lut.. mcd haram dow.. everything that use beef or chicken.. hazman cek kat web jakim ke apa pagi tadi.. siyes.. ko usha2 la..

LUT said...

plak dah.. :|

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails