Followers

Jul 19, 2010

Kejadian Lawak-Tensi

Cube tengok apa yang tak kene ngan gambar ni.

Salam,

Nampak tak? Tak?

K klu, ni bahagian kiri motor lagenda tempat letak kaki penunggang, bukan pembonceng k..

Dah nampak? Tak jugak?

Masuk tadika balik lah ko.. ahaks.






Sebenarnya, gear moto aku dah hilang! Tengah bawak motor tetiba hilang. Mistik betol! Isk duit lagi nak ganti gear nih, adesss.


ps: ada jual ke gear ni? :3

10 comments:

princeduyong said...

haha...yang ko tak ketatkan skru tu sape suruh....haha

DEODORANT

ainna emira said...

HAHA,

ohh ko cakap sal ni en aku tengat masa educamp yg hari 1st tu yg masa dgn group discuss pasal important parts dalam motor.

Sky8Men said...

oho..ajaib nih//.hehe

LUT said...

@princeduyong

mana la tau skru tu longgar, die tk habaq kat aku pon :3

LUT said...

@ainna

hahah! most dari kumpulan aku tak masok utp kecuali erna huahua

LUT said...

@Sky8Men

memang ajaib, sedar2 da takda.. :|

Asyraf Abdul Rahim said...

haha. habis tu macam mana kau stopkan motor kau?

LUT said...

@Asyraf

err gune brek la kot..

ainna emira said...

ehh cane erna boleh masuk batch ko pulak. =.=' supposed kami sama batch. ahah.

ceyy kira ko terer lah kann :)

LUT said...

@ainna

takda la biasa2 je :D

ingat agi erna pkai baju kurung masa tu. ahaks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails