Followers

Jul 22, 2010

Lagu Yang Buat Aku Tacing




READ AT YOUR OWN RISK!


Salam,

Bile aku dengar lagu ni,

hati aku terusik,

MySpace

bukan stakat usik da, cubit-cubit, terajang-terajang. Nak bagi tau punya la efek lagu ni kat jiwa raga aku ni kan. :D

Aku un tatau kenapa (banyak la lu taktau!) MySpace haha marah diri sendiri :D


Semua salah aku, aku selalu buat die sedih. Ntah kenapa la ngan aku masa tu, meren agaknya. Tapi hubungan tu tak sampai level kekasih pon, punya la banyak rintangan. Begitu takdir nak menguji sayang aku kat die.

Rasa bersalah. Nak sayang rasa tak betul, tak sayang pun rasa tak betul.

Pendek kata serba tak kena.

MySpaceMySpaceMySpace

Masih tak dapat lupakan die, dalam sehari beberapa kali la teringat kat die.

Ntah die ingat kat aku ke tak.

MySpace

Nak jugak aku msg die setiap malam, wish gudnyte. Tapi takot ganggu die..bukan takot ganggu. Em takot die tak suke an, kaco die. Erkk macam sama je definisi...

Mungkin die fikir aku ni teruk. (aku pun sama) MySpace aku tau aku ni jauh dari sempurna. Macam langit dan bumi. Tapi aku cuma menjadi diri sendiri. Dan itu lah aku. Serba kekurangan. Romantik tak. Cute tak. Hensem emm. Ahhh tu suma luaran. Aku tak kesah mende tu sume.

Tapi menda dah jadi, bukan boleh ubah. Aku bukan boleh kembali ke masa lampau pon. Tapi aku agak tertekan macamana 'fix' semula mende ni. Sungguh. IHaveNoIdea.

Last aku ikut hati, ha mende ni la jadi.

MySpace


ps; maaf entri emo. aku dah tak tahan. kene luah gak seposen dua.

8 comments:

Arora said...

psss.lagu ini pernah ade orang dedicate kat aku.saje mau gtau :)

LUT said...

hehe okay takda masalah :D

ayeb said...

huhu. tacing seyh.
xpe2 lut. lilek.

Nasih Muslim said...

lut datang emo lageyy.. :D

LUT said...

@ayeb

tacing doe, isk3

LUT said...

@Nasih

da macam pms plak. ahak3

muhd afham said...

lupi datang bulannn!

LUT said...

@afham

jangan la bising kat sini :">

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails