Followers

Jul 3, 2010

Reunion BBQ


Setelah sekian lama merancang, akhirnya berlangsung jugak acara yang julung-julung kali diadakan. Ramai yang datang, tapi aweks hanya tiga orang. Walhal, ribu-riban aweks aku ajak. Nampak gaye aku kurang daya penarik, :(

Ada certain orang ni, punya la liat kalo ajak jumpe. Tak tahu lah apasal. Yang duk Subang pon datang. Punya la grand event malam tu. :D

Pada asasnya, ni reunion budak-budak ex-form 5 JESS '08. Tapi ramai yang 'tak boleh' nak datang. Jual mahal kot. Aku pon invite la budak-budak lain sekali. Kawan UTP, kawan DotA, kawan facebook, etc.

Credit kepada Esan, Amir, Syuk, dan Abedu kerana banyak menyumbang tenaga dalam menjayakan BBQ ni. :) Tak lupa jugak kepada Yusri yang membantu menyalakan bara api bagi tujuan pembakaran ayam dan hotdog secara terbuka.

Sepanjang malam dipenuhi dengan gelak tawa rakan-rakan yang tak habes-habes menyakat Amir si budak Sunway/Monash. Kesian amir. Sosej beliau bengkok. :D

Oh gambar..bab ni sedih sikit. C903 gagal berfungsi dengan baik di waktu malam. Lebih-lebih lagi pengcahayaan yang kurang. Ada satu lampu je! Sienz. Nasib si Harris bawak kamera beliau dan beliau berjaya menyenap beberapa gambar.

Yang ada hanya lah gambar model ayam segar.

"Beli lah ayam buatan Malaysia," Amir.


Terima kasih la kepada yang datang! ^^

Turut sama membuat entri pasal BBQ malam tu.

Amir Auxin.

Esan.

Abedu.

8 comments:

Anonymous said...

AKU TKDIAJAK PNNNNNN D: -shrk

LUT said...

ko kat mesir.. :|

Anonymous said...

ajak je aa :(

LUT said...

yela, sry shirok..

Anonymous said...

balik nnt bwt aa lagi, aku nk join :D

LUT said...

masa tu ko sorang je cuti..

Anonymous said...

alaa time raya, oky aa tuhhh. tkkn korg tkbalik kottt?

LUT said...

time raya, em em ok2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails