Followers

Jul 2, 2010

Suara Comel

Tengah aku blur nak buat ape, tibe-tibe ada orang kol. Celcom. Dan no tidak dikenali. So aku angkat la, mana tau awek comel garang ke kol an. Huehue.

Garang & comel.


"Hello" <--aku.

"Hello, ni sape?" suara awek comel menjawab. die yang kol die yang tanya. ._.?

"Ha? Ni sape?"

"Ni sape??"

"Ni Lut la.."

"Ha Lut mana?"

"Erk"

"Asal tadi msg kat no maxis saya kata japgi nak gerak?" masa ni kurang jelas sikit masa di cakap.

"Ha?"

"Tadi awak msg kat no maxis 012*********!"

masa ni aku tengah pikir no sapa ni..ades, mana aku ingat no org. -_-"

"Emm takda lah, silap no kot."

"Heh? K lah bye"

"Bye.."


************


Aku pon check la tu no maxis tu no sapa lam fon. Tertulis "Khairul Hakim". Erk? Ni no akem, pastu aku check lam fon lama no akem..

Lain ._.'

Pastu aku gelak sorang-sorang. Huahua.

Citenye cenggini, akem suh kol die pagi ni, kejot kata nak gi sekolah kutip sijil SPM. Aku pon kol la. Sampai kuar voicemail. Hampehs. So aku msg la kata japgi mao gerak...

Sekali salah no daaa. xD

Btw, suara awek tu macam familiar. Hmm.

Kthnxbye. :)

2 comments:

hakim said...

fakkkkkk kan aku da tuka nombor. btw weh no lame aku 0123258482 tu ade org ke? dasar pencuri sial

LUT said...

aritu aku tny, ko guna no lama lagi.. -_-"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails