Followers

Sep 5, 2010

Dilema Pra-Raya

Salam adek-adek suma,

Harini abang nak luah emosi sket. Abang takda la emosi mana tapi cuma nak share ngan adek-adek sume je. Omg geli tol ber-abang-abang. :'3.

Aku sebenarnya tak shopping raya lagi. Satu hapak pon takda lagi. Spender raya pon takda. Ngee. Bukan taknak beli tapi malas la, lagipun semangat raya kurang sikit taun ni. Ni sume gara-gara kutipan duit raya taun lepas yang tak lepas RM10 pon. T__T

Tak best betol kalo da tua ni kan, muka aku ni da la tak jambu, takleh nak menyamar jadi budak-budak..sadis2..

Kenapa la melayu tak ikot cara cina, selagi belom kawen selagi tu dapat ang pau. Lagi tua lagi banyak dapat. Hmmph. Niat raya betol-betol terpesong. Hahah dak aih, duit raya tu no 2. Yang no 1 nye ni ha, hajatnye aku nak beraya kat Bangi tahun ni. Tapi sapa je yang ada kat Selangor/KL ni time raya nanti.

Maunye sume orang balik kg, raya sorang-sorang la jawabnye. Haizz. Berdasarkan mak aku, raya kat Bangi dua hari je. Pastu chow kg. Dua hari...mana cukup derr. Area seksyen 4 bole la cover kot. Yang duk hujung sana, hujung sini camana nak pergi. Ish.

Tengok la camana nanti.

Esok aku nak pergi pavi, shopping raya. Tempat nak class je. Ntah betol aku nak beli kat situ. Mau ribu riban duit aku melayang. Huehue. Target tiga pasang je. 1 Baju Melayu 2 Baju tak Melayu. :D + selipar. Selipar raya 2008 da koyak. Zzz.

Da dekat-dekat raya ni datang la emo aku..ada dua orang yang aku nak jumpe sangat time raya nanti. Kan best kalo boleh jumpe macam 18 April haritu :P Walopon time tu aku blur disebabkan penat drive (cey dan-dan je). Padahal aku segan-segan. Hahah.

K lah, harap-harap Raya 2010 akan dipenuhi kenangan yang indah-indah :DD dan gambar-gambar ! Hehehe


3 comments:

cEro said...

haha, ilang semangat raya ek??
skang beraya berdua pon ilang semangat ke??
hahaha

Lupi said...

bkn hilang, cuma target raya tu tinggi kot. hahah tah tatau~

Anonymous said...

slamat ari raye....lek2 sudeyh...
x de baju raye bkn tokleh raye...

hehehe...slmat bershopping sakan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails