Followers

Oct 10, 2010

Masalah !

Salam,

Aku secara serius(seriously) ada masalah nak fokus, aku ni jenis takleh nak fokus lelama melainkan mende yang melalaikan & menyeronokkan(?). Tests semakin hampir, final exam pon apa kurangnya tapi aku masih tak rasa(no rasa). Rasa apa? Rasa nak study la zz. Eh jap, rasa tu ada la, tapi secara amalinye aku tak buat. Er maybe sikit.

Dah la banyak chapter gak la aku lost. Faham, faham pastu lupe. Tak revise punya pasal. Sienz.

Emm okeyh!(gaya lisa surihani). Sekarang aku nak nasihatkan diri sendiri supaya rajin-rajin la study & buat revision~

Yooo lahhhh...aku tau takkan berkesan. Zzz. Aku perlukan sesuatu yang buat aku sedar bahawa study ni penting untuk..untuk ape ek? Ha untuk masa depan..yeke? Jual lembu pon kaya kot. Zzz mentaliti aku ni serius da tak betol..

Mungkin sebab engineer bukan lah minat sebenar aku..tapi orang lain macam minat, suma lebat je tapi still diorang bole je study. Hmmmm..

Mungkin sebab aku emo je manjang. Hahaks~

Klah, chowzers..

6 comments:

cKyN WaN said...

study rajeng2!!

Lupi said...

time kasyh ckyn wan ! :D

cEro said...

haha, kalo ko takde hati, tu yg buat susah nak studi...
cari hati dulu...
pupuk rasa sayang (hey!) dgn ape yg ko blajar..

lea said...

i like engineering tapi terpaksa melupakannya..T__T

kdg2 apa yg kite x suke mungkin itu yg terbaek kan :)

Lupi said...

@cEro
tgah pupuk la ni kot..hahah :P

Lupi said...

@lea
lorh kenape..

agree2..huhuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails