Followers

Oct 2, 2010

Salah ke?

Sayang kat girlfriend orang lain? Ok holdddd.

Situasi die camni. Ko suke kat sorang ni. Masa tu die single lagi. Suke suke suke, tengok-tengok die da kapel, dengan orang lain la of cos.. Tapi ko still sayang kat die. So salah ke?

ps: aku bukan dalam situasi ni(sekarang) ok. :P

7 comments:

cEro said...

adakah aku akan nmpak jahat kalo aku kata 'tak salah'??

rasenye, perasaan kasih sayang tu murni, tp dlm hal ni, dia akan jadi salah kalau dia berusaha nak jatuhkan hubungan dua org tu smata2 nak memenuhi tuntutan kasih sayang dia..
kalo dh jadi camtu, dh bukan kategori 'sayang' tp 'kemahuan memiliki'

nur afiqah jusoh said...

x salah... ckp la kt gurl tu... mne tw actly dye actly ske kt kwn ko tu :D

Lupi said...

@cEro

xda lah sampai nak hancurkan hubungan, tp secara tak sengaja tu taktau la kan..uhuk3
bole kire sayang dari jauh je la mksud ak. :P

Lupi said...

@pika

da kapel da pon pika..ish tak berani la

nur afiqah jusoh said...

erk? bunyi ko ckp mcm ko sendiri punye experience jek? :P

bella said...

hahaha

Lupi said...

pika: hahah mmg pon zz tp da lepas da

bella: suke plak die..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails