Followers

Nov 30, 2010

Playboykah Aku?

Sehingga ke harini ramai yang cakap aku ni banyak awek, banyak skandal. *Garu kepala laju-laju* Naik tension aku dibuatnye. Mana awek? Mana skandal yang ramai tu? Tunjuk sket. Takda! Semua tu kawan je. Mereka dah ada balak masing-masing! Ahhh tension-tension.


Iye iye dalam profile pictures aku bergambar ngan ramai pompuan. (Waa gile pervert) Semua tu kawan..ada jugak promoter time PC Fair. Takda kene mengena langsung dengan aku. Saje amek gamba seronok-seronok.


Aku ni awek pon tak pernah ada (Ahh gile sedih ayat ni watafakk :(( ) Korang jangan la downkan aku lagi, siries shait aku takda awek. Dulu, sekarang, masa depan aku taktau..harap-harap ada la T_T. Penat hidup membujang...isk3.


Aku selalu cakap sesuatu yang salah diwaktu yang salah dengan mood yang salah (tension). Akibatnye, solo la aku sampai sekarang! Hahahah Shaittt!!


ps: aku kene mandi bunge ni.. @.@

6 comments:

Vamp Mary said...

Chill bro. Umur kau muda belia lagi. Enjoy hidup single. Takda awek tak mati pun. Kadang ada teman istimewa nie buat sakitkan kepala nak kena pikiaq pasai ini pasai itu. Duit poket pun melayang seribu dua. XD

Apaapapun aku doakan kau jumpa jodoh terbaik di waktu yang terbaik. :)

Lupi said...

@Vamp Mary

thnx :)

nani :) said...

chillex laaa. takpayah awek2 ni. nanti dah jumpe yang sesuai kawen terus. baru besttt :))

sayang said...

chill bro!
ada jodoh x kemananya..
(ceh poyo siut aku bagi nasihat)

cEro said...

semua di atas sebut perkataan chill...
so aku pon nk sebut gak!!

chill, semuanya sudah tertulis!

Lupi said...

menulis post ini adalah satu cara untuk chill :D haha

thnx u ollz xD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails