Followers

Dec 16, 2010

Betol-Betol Sayang?

Kalo korang betol sayangkan seseorang tu, dalam jangka masa 1 tahun bolehkah anda lupekan seseorang tu? Delete rasa sayang tu?


Bagi aku tak boleh. Even 5 tahun..


Tapi aku pelik, tapi mungkin perkara biasa bagi korang; lepas setahun tukar girlfriend/boyfriend, lepas setahun tukar girlfriend/boyfriend,.lepastu keluar ayat..

I love you forever & ever, no one else but you!

Forever sangat ke setahun tu?


**********************


Aku selalu gak nampak perempuan yang ditipu bulat-bulat. Kene tipu dengan kekasih hati. Tapi tu mungkin 'aku rasa je'. Taktau camana nak cakap. Laki tu seperti..emm cani la kirenye;


"Weh aku suke kau la"

"Em yeke?"

"Kapel jom?"

"Hehe jom"


Camtu la, macam die tak mean it. Huh whatever. Aku da start merepek ni. Better end fast.


ps: kepada yang ada gf/bf, tepuk dada, tanya diri sendiri, adakah anda betol-betol sayang kat bf/gf anda tu?

7 comments:

Vamp Mary said...

Setuju dengan semua pernyataan di atas. haha.

nani :) said...

aku setuju. aku faham laaa ape kau nak cakap sebenarnye hehe. memang, honestly aku pun susah nak delete. walaupun baru sorang je. aku tak faham orang yang senang2 tuka kapel. serious! :)

cEro said...

aku dpt tangkap ape yg ko cuba sampaikan...
aku sndiri, putus, dan smpai skang, fobia dgn komitmen...

Lupi said...

@mary

hehe thnx :)

Lupi said...

@nani

tu la aku pon xfhm ni..huhu :P

Lupi said...

@cEro

korang suma mmg memahami hahah

Mr. Shah said...

btol ape ko ckp tu bro...tp org skang kapel just for fun je...mungkin ade la kot yang forever n ever...tp biasala...kalau tak pmpuan bt hal..laki lak bt hal...standard!hhoho

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails