Followers

Dec 22, 2010

Kekurangan Memori

Salam ollz,

Sory lama tak update tapi seriusli takda apa yang menarik berlaku. Aku ni malas sket amik bahan dari internet and kupi pasta kat sini. Dah ramai buat camtu, kalo nak tengok gi la blog diorang. :)

Blog macam Oh Tidak! Telurdibasuh..memang menarik tapi blog ni not that kind of blog. I'm trying to make this blog as 'me-ish' as I can. Maksudnye, pasal aku aje. Hahah bukan kerek ke ape, tapi ni la diari gua. Tetiba gua plak. Nvm.

Kalo korang perasan, aku ada post dua cerpen atau dalam bahasa Cina nya; cerpen. Cerita tu aku buat sendiri sambil dipengaruhi apa yang aku baca kat buku-buku dan novel-novel mahupun filem-filem. Ada la sikit-sikit tapi tak sama. Kire aku synthesis la cerita yang aku baca tu. Heheh.

Ada seorang pembaca yang suka. Haha terima kasih banyak. Die kata aku hebat wat cerpen, dan die minat baca cerpen. Kihkihkih kembang kejap. Lepas ni aku buat lagi okeh? Ada da jalan cerita tapi takda masa nak fokus nak tulis. Lagipun, aku tak suka draft-draft. nanti aku lupa nak publish. Time tu tulis time tu la publish. Takdak nak draft-draft nih. Sebenarnye malas..hahahha zz.


1 comment:

cEro said...

haha, ada org sudah kembang!! hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails