Followers

Jan 21, 2011

Pengumuman: Aku Bakal Pindah

Entri sedih..

Tak ramai yang tau, well in fact hanya dua orang je yang baru tau. Maaf aku bukan taknak bagitau, tapi berita tak best malas sikit nak cite. Huehue.

Ayah aku bersara hujung bulan 2 nih. Ayah & mak aku nak stay kampung..tah diorang memang suka lepak kat sana. Aku pulak suka lepak kat sini, dah kawan-kawan ramai kat sini kan. Kat kg aku ada 2 orang je kot kawan. Tu pon kawan sekolah rendah. Dah tak rapat macam dulu. :(

Sesapa yang pernah datang rumah aku mesti pelik kan, nape rumah aku ni buruk. Hahaha. Sebabnye ni rumah sewa je. Takkan nak renovate rumah orang ye dak? Famili aku takda rumah kat bangi. Isk. Well obviously.

(termenung jap)

Oh haha, aku akan pindah ke Terengganu. My kampung dot com. Jauh.la.sia. Takdapat la, em dapat tapi susah la aku nak jumpe member-member bangi ni. Especially, Amir, Syuk, Esan, etc. dan jugak budak baju putih bintik-bintik. :'( Hanya garena akan menghubungkan kita..tu pon kalo ayah aku pasang tenet kat rumah sana. Zzz.

Tak dapat la aku nak lepak rumah Atuf lagi, mengumpat bersama-sama. Pastu gelak sampai keluar air mata. Haiz..sad. Its ok..

Hmm Esan pon nak fly dah, kalo result die power. Tapi most probably die akan fly. Wan pon dah fly indonesia. Setahun sekali je balik. Pergh. Tinggal la beberapa kerat orang kat Bangi ni.

K lah, entri sedih tak payah panjang-panjang. Moodless. Salam.


ps: long distance relationship, is it possible? :'(

8 comments:

Amir Auxin said...

alaaaa sewa bilik kat rumah aku ahh jom >.<

Shiro™ said...

sedihnya :'(

aqinara said...

siyesly pipi nak pindah? :(

Anonymous said...

long distance relationship?
mestilah POSSIBLE!

Lupi said...

amir: ada plak bilik kt umah ko zz

Lupi said...

shiro: plg sedih...

Lupi said...

qiqi: yeap seyesli..

Lupi said...

anon: hahah ok :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails