Followers

Jun 10, 2011

Bersama Memember


Sebenarnya aku malas nak taip entri baru sebabnye setiap kali nak tulis mesti idea emo-emo je keluar. Spender betol. Kalo aku betol-betol tulis la idea-idea tu semua kan, mau dapat dalam 10 entri. Kire banyak gak la bagi aku yang jarang tulis blog ni.

Well somehow, this entry also gonna be an emo entry. Pffft. Suke hati korang lah nak label aku emo ke ape. Hahah. Aku tak kacau korang kan? ;P

Walaupun emo tu ada, tapi terima kasih aku nak ucapkan kat rakan-rakan aku yang selalu lepak bersama. Buat aku lupa pasal 'dia'. Hahaha. Had a great time with my fellow coursemates yang coolios belaka. Semua dah bonding macam family. :)

Tapi malangnya kita semua ni bukan anak Datuk, Tan Sri, duit tak cukup la nak asyik enjoy je. Hahaha. Silap hari bulan harini kita main paintball kat Gopeng tu.


Rabu 8 Jun | Sungai Itik


AJK siang ayam

Sesi bakar ayam dan mershmellow

Budak kecik tudung pink yang takmau mandi

Jurus berlari atas air, yang ni serius fun

Tuan blog yang selekeh, hahah

Lepastu gi makan Dominos tapi gambar lam hp, malas mau amek ;D

Sabtu 4 Jun | Mershmellowing tepi tasik.


Silau flash, pffft

Sesi bakar mershmellow dan sosej

ps; CV Rawks~

2 comments:

FarahSallehuden said...

peh peh pehhhhh. gambar aku takde kannnnnnn. fine ahh lupi.

Lupi said...

aku takot bak marah ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails