Followers

Jun 13, 2011

Terengganu Juara

Weehu~

Aku takda la folo sangat bola sepak local, international punya pon folo-folo camtu je. Tapi kalau dah final negeri aku yang masok, takkan taknak sokong pulak kan.

Memula aku tak expect pon Terengganu nak menang. Defence cam zz je. Yang aku suka pasal team Ganu ialah counter-attack dan through pass yang boleh wat defence team lawan kucar kacir.

Kelantan basically balance la, keeper power, defence pon leh tahan. Attacking ada Shahrul tu. Gempak tak gempak kan.

Aritu Kelantan dah kalahkan Terengganu 3-0, turn kitorang pulak kan nak menang. Adil la ;P Asyik Kelantan je menang. Heheh.

ps; penyu bukan sebarang penyu.



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails