Followers

Jul 3, 2011

Transformer 3: Tak Tengok Pon Takpe

Ok semalam aku tengok TF3 lah singkatannya senang sikit.

Kat Jaya Jusco, Ipoh.

Aku nak komen pendek je lah. Insya-Allah.

First, storyline die bosan. Markah stroyline 3/5.

Second, choreography fighting scene die bosan. Markah fighting scene 2/5. Optimus kene tembak sekali je terus down. Wei kamon lah. At least elak-elak la sikit. Yang tambah lagi fail die, Optimus sangkut kat kabel. Completely disabled. Macam burung sangkut kat jaring. Lama gak ah. Paling tipu takda pon konco-konco Decepticon yang bunuh Optimus tu. Spenderrrrr

Third, graphic memang gempak, 4.9/5 tapi satu je la. Robot-robot ni especially Bumblebee, bile transform jadi robot badan die ada calar-calar sikit, tapi bila jadi kereta bukan main berkilat. Pelik. Dah golek-golek atas jalan raya mesti la calar kan. Hahahah detail gile aku.

Sorry la tak impress. Boo~


5 comments:

Admiral Hafiz said...

jalan citer dye mmg bosan..
smpi tertido orang sebelah aku

Entry Terkini:
Review Filem Transformers 3: Dark Of The Moon - Mengecewakan?

cEro said...

*spoiler alert*
aku tak tgk lagik..hahahah

Lupi said...

Hafiz;

aku pon hampir nak tido,..

Lupi said...

cEro;

spoiler ke tak pon takda beza aku rasa..hahah

Dr. Ben said...

kena tengok jugak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails