Followers

May 16, 2010

Sony Ericsson: Yari vs C903



Yari.



C903.

Nak sebat mana satu ek? Beza dua ni, yang paling ketara, kamera. Walaupun dua-dua 5MP, tapi C903 gambar die lagi lawa sebab ianya CyberShot. Siap ada flash lagi. C903 guna M2 Memory Card, lebih mahal dari MicroSD. Tapi MicroSD lagi kecik. Pelik. Nvm.

Price Yari > C903. Harga dua-dua ni takda la mahal mana pon kalo nak compare dengan harga HP anak-anak orang kaya. Suma stock iPhone, Blackberry, HTC. Tak hingin la pakai mahal-mahal. Baik aku gune duit tu belanja famili aku pizahat. Ceyyy dan-dan je aku.

6 comments:

full of love,keyna said...

c903 lagi okey kot,alah,mahal pun blm tentu tahan.kekeke

FarahLina said...

weeyh..
hp yari tu sebijik cam aku punya..
baru pkai semiggu lpas..
tp siyes dowh.. aku pon rambang mata cam ko waktu aku beli.
yari best dr segi game..
tp kalau ko bnyak ambek pic aku saran c903..
aku pon coming soon maybe nak beli c903 kot.. tapi yari aku simpan lagi.. syg weyh..
ahahaha

neyay, c903 lagi best!! design pon cantek..

LUT said...

keyna,
tu lah, tapi Yari cam seronok je gamee2 die.. :P

LUT said...

FarahLina,
memang la sebijik hp yg sama kot. hahah.

aku nak amek pic la sbb tu ak nk beli fon baru..camera hp skarang ni....*sedih* xsyok langsung.

ILY said...

yari sumpah smart design. aku dah tengok. huhuh. tapi tulah. photo tak lawa. tapi yari kan stok stok gemapak. geng aino, saite, natio. haa. xperia pun. huhuhu

LUT said...

siap sumpah2 lagi, hahah.
emm tapi aku nak kamera dowhh. shuke amek pic :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails