Followers

Jul 11, 2010

Sampai Di Sini Sahaja

salam,

Dah hampir genap dua bulan aku bercuti sakan, aku antara top 3 cuti paling lama. Yang paling lama maybe budak-budak asasi uitm. Start cuti dari bulan 3. Second medic kot. Walaupon medic cam cuti lagi lama, tp diorang start cuti lambat so tak kire. Huhaua.

Budak-budak Mesir ada yang da cuti, ada yang belom. Pelik. Tapi most balik buln 8 kot. Semua orang da habes cuti baru nak balik. Amendeee.

Cuti 2 bulan bagaikan tak cukup, sebab ramai lagi aku tak jumpe. Tension. Tapi syukur la, dah jumpe ramai. :)

Budak-budak UTP pon cam da ramai nak balik ke hutan sana. Tah apa yang best balik awal-awal taktau. Lepak-lepak sudeyh, nanti da start kelas mule la rindu rumah la, rindu masakan mak la. Macam-macam.

Aku masih blur lagi, bile register course, subjek ape kene amek, sungguh, blur. Ura-ura dulu cakap nak apply trisem kat bebudak digri plak. Haizz tak masyuk! Sebab ape? Sebab nanti sekejap quiz, pastu test pastu anta esainmen, pastu final da.. Interval die sekejap sangat. Tak best!

Pastu sylibus tak habes, terkejar-kejar belajar. Kita belajar kene la rilek-rilek. Baru la ilmu masok. Ahak3. Banyak cite lak aku, dah malas byk alasan. :P

Harap-harap first year berjalan dengan lancar. Azam nak belajar rajin-rajin sket. Huohuo.

ps: entri yang bosan. :<

3 comments:

xazryx said...

aku cuti sebulan je do .tu pon da lemau kt umah xtau nk watpe .haha .

LUT said...

ko duk umah je lemau la, lepak la ngan member :D

Anonymous said...

nnt aku balik ye loot, raya jmpe hihi :D -shrk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails