Followers

Mar 28, 2011

Dilema Lagi

Assalamualaikum~

Sejak aku berazam taknak emo-emo blog ni jarang diupdate. So, aku dengan secara rasminye tarik balik azam tu. Hahahahaha.

Tak lah. Term emo tu cam tak kene sikit. Aku just nak meluahkan perasaan. Tak tahu nak cerita kat sapa. Cite je la kat blog kan? Ape gune blog kalo tak berborak-borak ngan beliau.

Lagipun, kalau aku cite kat sapa-sapa takda yang betol-betol kesah pon. Ok da start bunyi cam emo -.-" Kalo cite kat kawan-kawan kite taktau sapa yang betol-betol kesah, kan? Tapi mesti ada yang kesah. Mesti. Tapi aku taktau sape zz.

"Dont tell your problem to anyone because 20% of them do not care, another 80% glad you have that problem"

Pelik tapi benar.

Okeh intro yang agak panjang. Akibat lama tak blogging. Ehehe.

Sekarang ni aku taktau la, nak stay single ke macamana kan. Haish.


Sebab kenapa nak unsingle:

1. Nak lupekan beliau.

2. Ada perasaan sayang kat seseorang. Hehehe.

3. Henfon ku yang sunyi. Ok point ni lemah tapi saje je. :D

4. Sebenarnya aku yang sunyi. :'(

5. Takot lepas grad lagi takda masa nak cari sesapa..tempat kerja aku belum tentu ada awek :|


Sebab kenapa nak stay single:

1. Takut aku tak dapat beri perhatian kat die. Busy kot. Lagipun aku suka dota. Zzz.

2. Takut terjerumus ke lembah maksiat.

3. Kurang sikit serabut kepala hotak yang dah sedia serabut ni.

4. Takut hubungan tak menjadi, dah tak boleh jadi kawan. (pernah berlaku)


Hohoho~


ps: Lagipun Petronas tak kasi aku kawen. Ahhhhhhhhhhhhhhhh! :D

6 comments:

aqinara said...

Good points actually..
ye ke petronas x bg kawen...merepek je :P

Lupi said...

yeap, sesiapa under scholar petronas tak boleh kawen~

zaty luvlianncezzz said...

so nk single ke ape nie.hehe
bwu follow cni

Ok come visit my blog
Yg menariknya~~~
zaty luvlianncezz dh da fb!!

Lupi said...

tu la tga dilema ni.. hehe

ok~

Shee™ said...

aku sayang kau~~ ;)))

C.Noir said...

don't go into the light!

dota must survive!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails