Followers

Apr 25, 2011

Satu Per Empat.

Assalamualaikum.

Ok memang da lama, tak perlu nak explain kat setiap entri la kan. :)

Tapi...ok fine. Lama tak post pasal takda idea dan malas dan sibuk. Tu je. Hahah.

******

Sekarang dah dapat lupekan die sikit. Syukur alhamdulillah. Lupe bukan secara 'literal' iaitu tak ingat tapi dari segi es why ji nye lah. Turun la sikit levelnye. Hahah korang faham tak ni?

Satu je hal aku tak dapat atasi lagi ni ialah level die naik cepat, turun lambat. Misal kata da turun...turun...turun...slow je turun. Macam level air dalam tanki yang berkurang akibat evaporation. Amek ngko skali punya scientific penjelasan aku :D

Slacknye time die nak naik, macam orang curah-curah air dalam tanki tu. Haa nampak tak metafora die? Tak nampak takpelah. Hihihi.

Ntah la ape yang aku suke sangat pasal die ni, nak kata lawa, memang lawa. Nak kata baek, memang baek. Nak kata peramah-banyak-cakap, memang pon, tapi dulu la. Wuuu~ Sekarang ni kalau aku tak tanya takda la die nak cakap pape dengan aku. Aku pon dah taktau nak tanya ape. Skill interpersonal aku memang low sikit. Errr low banyak.

Die pulak memang bole cakap macam mesingan. Hahaha. Biasa la kan orang yang bercite-cite jadi peguam negara. :P

Ok level die naik sikit masa tulis ni :|

Ape la susah sangat nak carik pengganti ni, oh oh. Lupe. Mende-mende cenggini jangan dicari..biar die datang sendiri. Part bile tu je kene sabor sikit ye anak-anak.

Ntah lah ape masalahnye aku dengan die ni, harap-harap la bole borak dengan die pasal ni. Serius aku ragu-ragu. Hmmm.

Nevertheless, final da dekat, xleh layan jiwang sangat la kan. :D


ps: satu per empat hatiku masih padanya.




1 comment:

cEro said...

macam pasrah habes je bunyinye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails