Followers

May 15, 2011

Kompilasi

Assalamualaikum,

Maaf la sekarang time interval antara post sangat lama. Tahun satu semester kedua sangat lah sibuknye, sampaikan tidor pon tak cukup kan. Padahal buat kerja last minute. Yik Hoe boleh je siap awal. Hahah first time nama striker kelas aku masok lam blog aku. Tahniah-tahniah. :P


Tahun satu semester kedua telahpun habis pada 13/5/2011 aritu, merangkap hari terkahir final exam. So sekarang aku tengah bercuti 'sakan' kat rumah. Sakan la sangat padahal boring gile. Pfft tak reti bersyukur betol. Time tak cuti nak cuti, hahah. Fyi, rumah aku sekarang betol-betol depan rumah atuk aku. So kalau aku cakap balik rumah, same je definisi dengan balik kampung. Zzz. Btw, rumah tengah renovate..gile la bising. Takda teknologi lain ke nak pecah batu selain drill.


Cuti ni aku ingat nak singgah KL + Bangi. Nak jumpe memember yang lama tak ketemuan. Tapi tu lah, perancangan lagi. Nak gi macamane & bile tu taktau lagi. Fulus lagi..alahai fulus.. Macam-macam nak beli. Kalau kira-kira mau sampai seribu.


Kalau korang perasan, blog aku da boring kan. Well aku dah lama perasan. Nevermind lah, aku berblogging bukan nak fofular (eceyhhh). Dah takda cerita jiwang/emo sunyi la sikit blog aku ni. Hahaha. Padahal boleh je post pasal mende lain...taruk-taruk gambar. Ntah ler. Malas :D


Itu je lah kot, aku betol-betol takda idea. :| Adios.


ps: rindu pulak time field trip! :(


4 comments:

Shee™ said...

kehadapan lut yang aku rindui hahahahahahaahaha :'DD

FarahSallehuden said...

rindu time fieldtrip? sbb rindu aku lettewwww. hahaha.

Lupi said...

shiro: isi nye hahahahaha je ke? zz

Lupi said...

farah: mestilahh hahaha perasannyeee :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails